Portal

En tastar-lo, l'alta persistència aromàtica ens deixa agradables tanins que el fan llarg i durador en boca, amb dominis de notes dolces molt agradables i retrogust agradable i saborós.

Té una bona vida i perspectiva d'evolució. Només cal trobar com maridar-lo i saber-lo gaudir. És un vi que encara està viu i, airejat-lo abans o durant la degustació, ens anirà oferint tot un ventall d'aromes i sabors.

Pdf de l'etiqueta

Octubre

Vi negre de color granatós que conserva la tonalitat morada. Té una intensitat olfactiva potent, liépola. Al primer cop de nas hi dominen aromes de sotabosc maditerrani sobre un llit ben present de confitura, prunes i fruits vermells.

Complexitat d'aromes, amb notes d'espècies, plantes aromàtiques i fruita encara present, pebre, canyella, vainilla, torrats, clau, farigola, romaní, etc.

L'origen
Com arribar-hi

Octubre 2008
Tipus de vi
Negre de criança.
Origen
Alt Empordà. Vinya pròpia amb ceps de més de cinquanta anys de samsó (carinyena) i de nova plantació de garnatxa i syrah.
Elaboració
Collita pròpia. Raïm collit a mà.Seleccionat i triat a la vinya durant la verema. Desrapat per varietats i fermentació en dipòsits d’acer inoxidable.
Varietats
Samsó (carinyena), garnatxa, syrah.


Criança
12 mesos en botes de roure francès i americà i posterior arrodoniment en ampolla.
Embotellat
Al nostre celler al mes de setembre de 2010.
Producció
Limitada a 2.500 ampolles.
Grau
14,5 % vol.
Suggeriments
Temperatura de servei: 16-18 ºC
Presentació
Caixes de sis ampolles amb tap de suro natural.


Octubre 2007

 




 

Tipus de vi
Negre de criança.
Origen
Alt Empordà. Vinya pròpia amb ceps de més de cinquanta anys de samsó (carinyena) i de nova plantació de garnatxa i syrah.
Elaboració
Collita pròpia. Raïm collit a mà.Seleccionat i triat a la vinya durant la verema. Desrapat per varietats i fermentació en dipòsits d’acer inoxidable.
Varietats
Samsó (carinyena), garnatxa, syrah.
Criança
12 mesos en botes de roure francès i americà i posterior arrodoniment en ampolla.
Embotellat
Al nostre celler al mes de setembre de 2009.
Producció
Limitada a 2.500 ampolles.
Grau
13,5 % vol.
Suggeriments
Temperatura de servei: 16-18 ºC
Presentació
Caixes de sis ampolles amb tap de suro natural.