La producció és molt limitada i es fa sota comanda. Surt d'una bóta molt particular de 350 litres.

Garnatxa Dolça

La garnatxa és un vi dolç típic de l'Empordà.

A partir de les mares de l'any 2003, cada temporada s'aconsegueix una petita producció d'aquest vi amb la incorporació anual de most de raïms de la varietal garnatxa.



L'origen
Com arribar-hi


 




Tipus de vi
Vi dolç de postres i aperitiu.
Origen
Alt Empordà. Vinya pròpia amb ceps de més de cinquanta anys de garnatxa roja.
Elaboració
Còllita pròpia. Raïm collit a mà.
Seleccionat i triat a la vinya durant la verema.
Desrapat per varietat i fermentació en dipòsits d’acer inoxidable.
Varietats
Garnatxa roja (lledoner roig).
Criança
Un mínim de 24 mesos en bota de castanyer amb mares que daten de l’any 2003.
Embotellat
Al nostre celler, l’hivern de cada any.
Producció
Limitada a 150 ampolles o segons demanda.
Grau
15 % vol.
Suggeriments
La Garnatxa Dolça de Setzevins es pot degustar com a vi de postres o fred com aperitiu.
Presentació
Caixa individual de cartró amb tap de suro natural.

PDF de l'etiqueta
PDF de la contraetiqueta