Com és que ens dediquem al món del vi i la vinya?

Tot comença pel nostre arrelament a l’Alt Empordà i pel desig i la il•lusió de fer un vi amb segell propi. No és atzar.

Al poble d’Espolla, al peu de l’Albera, país de tramuntana, parets de pedra seca, alzines, oliveres i llarga tradició de vinya, és on tenim el petit celler.

El projecte va començar amb la primera collita l’octubre del 2003, recuperant una vinya de carinyena negre plantada el 1949 al camí dels Vilars i que estava a punt de ser arrencada.

Vàrem iniciar un procés de millora de la qualitat del raïm, amb una poda curta i selectiva. La instal•lació d’unes estaques de fusta va facilitar l'aeració dels ceps així com la seva exposició a la llum solar, cosa que va permetre passar d’una producció de prop de 9.000 kg a una de 3.500 kg.

El 2004 incorporem un parell de finques de nova plantació, de syrah i de garnatxa negre, totes dues emparrades i molt ben situades, tant en pendent com en alçada, al camí dels Vilars.